Ons verhaal

Hoe is Mr. Pefe ontstaan?

Waarom begin je een webshop in heren accessoires?

Waar kun je terecht als je je een vriend, je vader of collega nu een echt origineel kado wil geven? Een kado dat niet alleen betaalbaar is, maar waarbij de ontvanger ook nog eens blij is dat het heeft gekregen. Waar kun je überhaupt eigenlijk terecht voor leuke en betaalbare herenaccessoires? Bijvoorbeeld om jezelf te onderscheiden met een mooie armband. Of om je overhemd net die extra ‘touch’ te geven.

Dat waren een aantal vragen waar we tegen aanliepen in 2015. En het bleek helemaal niet zo makkelijk om in Nederland of in België te shoppen naar originele, maar betaalbare mannen accessoires. Sterker nog, het aanbod was eigenlijk nihil. Ondernemend als we zijn dachten we: “Dan gaan we toch zelf zorgen voor een online shop met gave en betaalbare accessoires”. Natuurlijk was dat makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met een behoorlijke dosis volharding zijn we er toch in geslaagd! 

Het begin

Na flink wat speurwerk en bezoeken aan producenten vonden we een leverancier van armbanden met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dat ging ons eerste product worden. Nu nog een naam. Dat werd Mr. Pefe, een afkorting van Payable Essentials For Everyone. De afkorting is ook meteen de algehele denkwijze van iedereen binnen Mr. Pefe. Namelijk dat er voor elk budget een mooi cadeautje moet zijn waarmee iemand zichzelf kan onderscheiden. Of waarmee iemand een ander heel blij kan maken door het als cadeau te geven. 

Het duurde enige tijd voordat we de eerste armband verkochten, maar daarna ging het snel. En we vonden nog veel meer originele en betaalbare accessoires die we graag met anderen wilden delen zoals Pochetten, dasspelden, riemen en geldclips. Ook begonnen we met de ontwikkeling van een aantal eigen producten, zoals onze Mr. Pefe vlinderstrikken en bretels. Deze zijn sinds hun introductie bestsellers. En ze krijgen meer dan uitstekende reviews.

Vandaag de dag

Ondertussen is onze webshop in herenaccessoires actief in Nederland & België. En we hebben een enorm assortiment aan gave producten opgebouwd.  Onze kernwaarden blijven echter hetzelfde: 

  1. Gratis verzenden vanaf €20
  2. Binnen 100 dagen gratis retouren
  3. Snelle levertijden
  4. Gemakkelijk betalen
  5. Een cadeautje dat leuk is om te geven en te krijgen
Meer weten over Mr. Pefe of wil je ons team komen versterken? Neem dan gerust contact met ons op!
Prijs kwaliteit en service zijn erg goed bij deze aanbieder. Ik kreeg mijn armband in cadeauverpakking voor die prijs inclusief verzending!! Wauw geweldig.
Johan Beerends
Amsterdam
Gebruik hem dagelijks en hij bevalt mij super. Ik had er eerder 1 via Aliexpress en deze is qua kwaliteit beter. Ook ietsje duurder, maar dat blijkt wel weer dat je krijgt waarvoor je betaald. Conclusie fijn product.
Bas Rasbourn
Zenderen (BE)
Gratis verzending

Bij orders vanaf €20 betaal je geen verzendkosten!

Gratis retourneren

Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 100 dagen gratis retourneren.

Snelle levering

Bestel op werkdagen voor 16.00 uur* en we versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Veilig betalen

Je kan bij ons veilig afrekenen met iDeal, Bancontact, Paypal en Creditcard.