Shopping Cart

Gratis retourneren

Gratis verzenden vanaf € 40

Snelle levering

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Mr. Pefe

Artikel 1 – Informatie over Mr. Pefe

Mr. Pefe
Bruynvisweg 16  1531AZ Wormer
Nederland
Telefoonnummer: +31 634695592
E-mailadres: info@mrpefe.com
KvK-nummer: 82486379
Btw-identificatienummer: op aanvraag

Mr. Pefe is aangesloten en geaccrediteerd door Web Winkelkeur. De algemene voorwaarden zijn volgens de richtlijnen en voorwaarden van Web Winkelkeur opgesteld. Voor gedetailleerde vragen of opmerkingen kun je terecht bij www.webwinkelkeur.nl, voor specifieke vragen kun je contact opnemen met info@mrpefe.com of info@webwinkelkeur.nl.
 
Artikel 2 – Jouw gegevens
2.1
Om de goede en tijdige uitvoering van de overeenkomst door Mr. Pefe
mogelijk te maken, is het belangrijk dat u uw naam, uw e-mailadres en het
afleveradres correct en volledig verstrekt volgens de instructies. U bent
verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de door u verstrekte gegevens. U vindt de volledige contactgegevens van Mr. Pefe onder Artikel 1 van deze Voorwaarden.
2.2 Mr. Pefe zal de door u verstrekte gegevens uitsluitend gebruiken op de
manier die wordt aangegeven in de privacyverklaring, die beschikbaar is op
haar website.
2.3 Je gegevens zullen zorgvuldig door Mr. Pefe worden gebruikt voor je
zending, en niet voor andere doeleinde worden gebruikt of misbruikt volgens artikel 17 AVG.

Artikel 3 – Aanbieding en overeenkomst
3.1 Wanneer je een bestellingplaats via de webwinkel van Mr.Pefe. ga je een
overeenkomst aan met de Mr. Pefe voorwaarden. De overeenkomst is
bevestigd zodra jij je bevestiging van de bestelling ontvangen hebt.
3.2 Een overeenkomst die voortvloeit uit een aanbieding die een kennelijke
vergissing en / of fout bevat, zoals een ongewoon lage prijs, is niet bindend voor Mr. Pefe. Neem contact op met Mr. Pefe als je twijfelt aan de geldigheid van een aanbieding.

Artikel 4 – Prijs en Betaling
4.1 Mr. Pefe hanteert zijn eigen regel dat een prijs bij afrekenen inclusief de
verzendkosten en BTW is boven een totale prijs van 20 euro. Je zult bij Mr. Pefe dan ook niet schrikken van hoge bijkomende kosten.
4.2 Mr. Pefe wil het je makkelijk maken, en bied je verschillende manieren aan van betalen. Deze zijn te vinden op de webwinkel van Mr. Pefe.

Artikel 5 – Orderverwerking en Levering
5.1 Mr. Pefe streeft ernaar om je bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en af te leveren. We hanteren een 24-uur levering in Nederland en België. Wat betekend dat je bestelling met 1 a 2 werkdagen in huis moet zijn. We werken hiervoor samen met Post-NL en DHL in Nederland, en B-Post en DPD in België.
5.2 De bestelling zal worden verzonden naar het door jou opgegeven adres.
Zorg ervoor dat je adres volledig en correct genoteerd is ingevoerd bij het afronden van je bestelling.
5.3 Het artikel zal verzonden worden zodra de betaling door Mr. Pefe is
ontvangen.
5.4 Mr. Pefe verpakt en verzend al zijn bestelling zorgvuldig en accuraat. Mocht er onverhoopt een verkeerd, beschadigd of onvolledig artikel geleverd worden, kun je contact opnemen met Mr. Pefe.

Artikel 6 – Kwaliteit
6.1 Mr. Pefe streeft ernaar om al zijn producten zo volledig en uitgebreid mogelijk te beschrijven en weer te geven. Het kan zijn dat er verschillen zijn aangegeven in de maat, kleur of materiaal. Mocht je een verkeerd artikel binnen krijgen, dan willen wij ons zelf hiervoor excuseren, en kun je contact opnemen met Mr. Pefe.
6.2 De aangeboden producten van Mr. Pefe zijn van dusdanige kwaliteit en vragen om zorgvuldig dragen of behandelen. De levensduur van het product is mede afhankelijk van de gebruiksintensiteit en zorgniveau. Om een optimale levensduur te kunnen genieten, is het belangrijk om zorgvuldig met de artikelen om te gaan.

Artikel 7 – Retourneren of ruilen
7.1 Bij Mr. Pefe heb je maar liefst recht om je artikelen binnen 100 dagen na
ontvangst te ruilen of retourneren, zonder reden. Middels het retour of ruilformulier wat je kunt downloaden onder retouren/ruilen, kun je GRATIS je bestelling terugsturen. Wanneer er een bepaalde reden is dat je het artikel niet kunt retourneren of een andere ondubbelzinnige reden, dan kun je contact opnemen met Mr. Pefe.
7.2 Als je ervoor kiest om de overeenkomst met Mr. Pefe te beëindigen en je
artikelen wenst te retourneren. Dien je dit te doen binnen 100 dagen, en naar het adres vermeld op het retourformulier.
7.3 In geval van opzegging in de zin van artikel 7.1, betaalt Mr. Pefe het betaalde bedrag voor het product in kwestie (inclusief eventuele betaalde verzendkosten) onmiddellijk terug en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van de kennisgeving die u wenst te beëindigen. De overeenkomst, maar niet voordat Mr. Pefe het geretourneerde product in kwestie heeft ontvangen of u kunt bewijzen dat het product inderdaad is geretourneerd. Als u bij het plaatsen van uw bestelling een
andere bezorgmethode kiest dan de goedkoopste standaardlevering die door Mr. Pefe wordt gebruikt, dan vergoeden wij geen extra kosten die hieruit voortvloeien bij het beëindigen van de overeenkomst.
7.4 Wanneer je een product retourneert wat is beschadigd dien je duidelijk aan te geven wat de reden is van de schade. Als er sprake is van onzorgvuldig of roekeloos gebruik van het artikel kan Mr. Pefe zicht beroepen op artikel 6.2.

Artikel 8 – Wijzigingen in de voorwaarden
8.1 Wanneer Mr. Pefe wijzigingen aanbrengt in de algemene voorwaarden zullen deze via mail gecommuniceerd worden en gepubliceerd worden via de website van Mr. Pefe. Houd daarom de website geregeld in de gaten en bekijk je mail van Mr. Pefe zorgvuldig. De algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 1 mei 2019.

Artikel 9 – Geschillen
9.1 Bij Mr. Pefe staat de klant centraal, er zal dan ook een hoge waarden aan service gehecht worden. Mocht je klachten hebben, dan kun je ten alle tijden contact opnemen met de klantenserice van Mr. Pefe via chat, mail of whatsapp.

Mr. Pefe
Bruynvisweg 16  1531AZ Wormer
Nederland
Telefoonnummer: +31 634695592
E-mailadres: info@mrpefe.com


9.2 Als u de klachtenprocedure hebt doorlopen, maar u wilt dat uw klacht wordt verwezen naar een andere autoriteit, dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie via het Europese ODR-platform:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Artikel 10 – Toepasselijk recht
10.1
Op deze Voorwaarden en op de overeenkomsten tussen jou en Mr. Pefe is Nederlands recht van toepassing, met uitsluiting van het Weens Koopverdrag. Deze rechtskeuze heeft geen gevolgen voor eventuele verdere bescherming die u heeft op basis van de dwingende bepalingen van de wet die zonder deze bepaling zouden gelden. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Webwinkelkeur.nl en zij kunnen je ook altijd nadere info geven over bepaalde algemene voorwaarden of de eisen hiervoor.

Gratis verzending

Bij orders vanaf € 40 betaal je geen verzendkosten!

Gratis retourneren

Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen gratis retourneren.

Snelle levering

Bestel op werkdagen voor 16.00 uur* en we versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Veilig betalen

Je kan bij ons veilig afrekenen met iDeal, Bancontact, Paypal en Creditcard.